Haarden en schouwen, Groningen

VLAMbiance gaat verder dan alleen het verkopen van sfeerhaarden en kachels. Wij blijven als leverancier en als expert gedurende de hele installatie betrokken bij onze klanten en ons product. Zo zien wij ook toe op de afwerking van muren en schouwen. Groningen en omgeving profiteren al sinds de zomer van 2007 van onze kennis.

Wij informeren onze klanten over alle aspecten van sfeerverwarming. Over de gewenste capaciteit voor een bepaalde ruimte, over warmterendement, over veiligheid en over passende schouwen.

Schoonmaak haarden en schouwen

Voor de schoonmaak van haarden en schouwen verkopen wij in Groningen, in onze showroom, de nodige effectieve producten. Zo kunt u denken aan beschermingsmiddelen voor alle soorten natuursteen, aan reinigingsproducten, voegenreiniger, wax producten en middelen voor het impregneren. Verder kunt u met al uw vragen, uw aanvragen voor offertes en voor verdere informatie bij ons terecht.

Twee jaar gratis schoonmaak

Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende deskundigheid in het installeren van kachels en haarden. Onze eigen montagedienst kan behalve het nodige timmerwerk ook sierpleister aanbrengen, stukadoren en sierlijsten, plateaus en schouwen plaatsen. Na de aankoop en de door ons geinstalleerde sfeerhaard verzorgen wij nog twee jaar gratis de schoonmaak van uw rookkanaal.

 

Een woning met schuifpui oefent een grote aantrekkingskracht uit op kopers. Door prijzen te vergelijken op kun je minder betalen dan je denkt.