Open haarden Groningen

Niets is gezelliger dan met vrienden of familie, met een goed glas wijn te zitten rondom een eigen gestookt vuurtje. Zomeravonden lenen zich bij uitstek voor zo’n vuur in de buitenlucht, in de winter maken we dan liever gebruik van een open haarden. In Groningen zit sinds 2007 een echte open haardenspecialist. VLAMbiance is de naam!

VLAMbiance richt zich met name op de verkoop en de levering van smaakvolle, zeer decoratieve kachels en open haarden in Groningen en omgeving.

Kachels en open haarden

Naast onze aandacht voor de functionaliteit van kachels en open haarden, en onze nauwkeurigheid in het bepalen van de gewenste capaciteiten, zijn wij van mening dat een dergelijke warmtebron ook een decoratieve functie heeft. Daarom treft u in onze showroom in Groningen alleen maar mooie haarden van verschillende merken, en zowel klassieke exemplaren als zeer moderne versies. Kom vooral eens kijken.

Moderne, warme gezelligheid

De modernere versies van wat wij vroeger open haarden noemden zijn de bio ethanol,- of alcoholhaarden van het merk Safretti. Door de relatief schone verbranding van alcohol of ethanol is er geen afvoer nodig en worden deze warmtebronnen als zeer milieuvriendelijk beschouwd. Een leuke bijkomstigheid is dat deze haarden worden ontworpen door topdesigners en echt een waar pronkstuk zijn in uw interieur.

Bekijk op zonnepaneelprijzen.nl hoeveel voordeel investeren in zonnepanelen kan opleveren op je energierekening.