Gaskachel Groningen

Wilt u ook genieten van het comfort en de gezellige warmte van een houtkachel, een haard of een gaskachel? In Groningen en omgeving profiteren liefhebbers van dergelijke warmtebronnen sinds de zomer van 2007 van de expertise van VLAMbiance. In onze showroom in de Rouaanstraat vindt u een ruim overzicht van wat de mogelijkheden zijn.

Voor een deskundig advies over de aankoop of plaatsing van een gaskachel bent u in Groningen van harte welkom. Onze medewerkers zullen u met veel plezier ontvangen. De koffie staat klaar en de kachels branden.

Gaskachel installatie, Groningen e.o.

Een van de belangrijkste onderdelen in onze service is de compleetheid van ons aanbod. In elke denkbare ruimte, van welke afmeting dan ook, is er een passende haard of kachel te installeren. Daarbij wordt gekeken naar de gewenste capaciteit, naar de veiligheid en natuurlijk naar alle wensen van onze klanten. Voor de complete installatie van een gaskachel in Groningen e.o. bent u bij VLAMbiance aan het juiste adres.

Service en onderhoud

Na de aanschaf van de gewenste gaskachel, in Groningen, neemt onze eigen montagedienst de volledige installatie voor zijn rekening: aftimmeren, stukadoren, het aanbrengen van sierpleister, schilderen en het leveren en plaatsen van natuurstenen schouwen, sierlijsten of bijzondere wandafwerking.

Zie op wewillennietstoken.nu hoe je al snel enkele tientjes tot meer dan €100,- per maand kunt besparen op stookkosten.